Groep 2a

Thema ‘De Dierentuin’

week 36:

De komende weken werken wij over het thema ‘de dierentuin’. We leren o.a. welke dieren in een dierentuin wonen, we knutselen er over en kunnen spelen in de dierentuin hoek. Het hoogtepunt van dit thema is een excursie naar Diergaarde Blijdorp op vrijdag 15 september!

Afbeeldingsresultaat voor dierentuin

Juf, kijk eens wat we hebben gemaakt:

Zo, de eerste schoolweek is voorbij. De kinderen hebben spelletjes gedaan waardoor ze elkaar beter hebben leren kennen en zijn bezig met het ontdekken van de klas.  Hieronder een aantal foto’s:

Beste ouders en verzorgers van groep 2A,

Het is al bijna zover! Aankomende maandag zal de eerste schooldag beginnen. De klas is al bijna startklaar. We zullen de eerste weken met de kinderen aan de slag gaan over het prentenboek ‘ Wil je mijn vriendje zijn?’ Het boek gaat over een muisje dat op zoek gaat naar een vriendje.

Verschillende hoeken in de klas zijn al aangepast aan het thema van dit boek.

We hebben er heel erg veel zin en hopen maandag net zulke enthousiaste kinderen te ontmoeten.

Groetjes,

Juf Annemarie en juf Solveigh

Leuk dat je onze groepspagina bezoekt maar wij hebben nu vakantie.
Na de vakantie zullen we deze pagina weer vullen.

Tot snel en nog een fijne vakantie