Groep 2b

~september~

Dit thema werken wij over dieren en dierenvriendjes. We leren elkaar kennen en maken vrienden in onze nieuwe groep! We leren over dieren, we maken dieren en leren daarbij over vormen, kleuren, technieken als tamponneren en begrippen als links en rechts.

We bouwen dieren in de bouwhoek en bouwen hokken voor verschillende dieren dieren. Sommige hokken moeten groot zijn voor veel dieren, andere hokken kleiner.

We oefenen met cijfers en letters met allemaal dierenspelletjes!

De klas ziet er gezellig uit met al die dieren!

En we zijn met elkaar naar de dierentuin geweest. Wat een leuke en leerzame dag!

~augustus~

Na de zomervakantie zijn we weer met elkaar begonnen in groep 2b! Best weer even spannend en wennen aan alle nieuwe dingen in de nieuwe klas! Het plein was mooi versierd op de eerste schooldag!

De eerste schoolweek was het heerlijk weer, zodat we heerlijk konden buiten spelen met onze vriendjes en nieuwe vriendjes konden maken!

En we hebben in onze nieuwe klas gespeeld, elkaar leren kennen, nieuwe hoeken ontdekt en nieuwe dingen geleerd van groep 2!

De eerste schoolweek in groep 2 was een mooi begin van een heel nieuw jaar!