Groep 4a

Wat hebben we genoten in Drievliet!

Wij zijn jarig! Heel erg bedankt voor alle cadeautjes.

Wat zijn we verwend!

Super gaaf. Sporten met een echte marinier!

Ja, ook wij doen mee met de nieuwe rage: rekenen met fidget spinners!

Sport en spel bij Focus beroepsacademie!

De leerlingen van de Focus beroepsacademie hadden met elkaar een leuke en sportieve gymles voorbereid voor onze groep.

Het was een geslaagde ochtend en de kids waren lekker uitgeput. Goed gesport dus! En ze kregen ook allemaal een echt diploma na afloop.

Project: Zorgen moet je doen!

Vandaag hebben we gewerkt en gesproken over beroepen. Heel veel kinderen hadden spullen of zelfs hele outfits meegenomen! Erg leuk om te zien. Het waren niet allemaal ‘zorg’ beroepen maar dat mocht de pret niet drukken. We weten nu wel wat iedereen wil worden later. Alle kinderen hebben verteld waarom ze graag dit werk willen gaan doen. Hieronder een paar foto’s!

Komt u morgenmiddag ( vrijdag, 17 maart, van 15.00 – 15.45 uur) gezellig in de school kijken naar wat we allemaal nog meer hebben gedaan?

Tot dan!

14 maart

Vandaag hebben voor het project ‘zorgen voor dieren’ bij Joel thuis de kippen eten gegeven. Ook heeft hij ons veel verteld over het verzorgen van de kippen. Heel erg bedankt Joel!

Muziekles!

Vorige week kregen wij muziekles van twee juffen van Cultuurlocaal. Dat was erg leuk en bijzonder want ze hadden voor iedereen twee instrumenten meegenomen. Alle kinderen hebben gespeeld op een klarinet en een harp! De klarinet maakte veel geluid en de harp zorgde voor prachtige, rustgevende klanken! Het was erg leuk!

Bekijkt u hieronder de foto’s van deze lessen.

Gelukkig nieuwjaar!

Wat fijn dat we alle kinderen weer in goede gezondheid konden verwelkomen.

We hopen dat iedereen een heerlijke vakantie heeft gehad zodat we weer uitgerust kunnen beginnen aan het nieuwe jaar!

We zijn de eerste twee dagen alweer goed begonnen, uitgebreid vertellen over de vakantie, lekker spelen en kletsen met elkaar en weer hard aan het werk.

Oefenen met allerlei rekenspelletjes en een quiz op de chromebooks, weektaaksommen maken en in tweetallen werken aan een taalles over het mooi en goed leren voorlezen en vertellen.

Kerstfeest 2016

Met elkaar hebben we een fijn kerstfeest gehad in de klas. We wensen iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig 2017. We hopen jullie in het nieuwe jaar allemaal weer te zien. Fijne vakantie!

Welkom op de pagina van groep 4a

Wij zijn de kinderen van groep 4a. We hebben 18 kinderen in de klas. Maandag en dinsdag is juf Karla in de klas en woensdag, donderdag en vrijdag juf Jennifer.

Inmiddels zijn we alweer een paar weken bezig. We hebben al veel gedaan en geleerd: hoofdletters geschreven, rekensommen gemaakt, spelling geoefend,  heel veel gelezen en natuurlijk nog veel meer. Ook werken we elke dag op de chromebooks aan rekenen en spelling. Gelukkig hebben we daarna soms ook nog tijd voor een spelletje.

picsart_08-25-01-44-51