Podiumoptreden en schoenendoosactie

Op vrijdag 3 november hadden wij ons podiumoptreden. Wat een feestje was het! We hebben genoten van alle dansjes, moppen, quizjes en liedjes! Hieronder een impressie van de middag.
Omdat de rest van de school deze middag samen aan het knutselen was aan alle schoenendozen voor de schoenendoosactie voor Polen hebben wij op woensdag 1 november dit al gedaan. Ook hiervan staan er foto’s tussen.

Veel kijkplezier! Groeten van juf Saskia en de kids van groep 4/5

————————————————————————————————

Kinderboekenweek

We hebben gewerkt over het thema dieren. We hebben daarbij gelezen en gewerkt over dieren. We hebben een elfje (gedichtje) gemaakt en een kijkdoos over de kinderboerderij.

Op de pagina van groep 4 kunt u de foto’s van het bezoek aan de kinderboerderij vinden.

(http://cbsdearkbarendrecht.nl/groepen/groep-4/)

Hieronder een kleine compilatie van de knutsels in onze klas. En een prachtige foto van hoe de kinderen elkaar helpen bij lastige dingen zoals veterstrikken 🙂

—————————————————————————————-

Excursie groep 4 en 5 naar het Archeon en de ontdekhoek!

Op vrijdag 6 oktober zijn wij allemaal op excursie geweest.

Groep 4 is met de andere groep 4 en juf Jennifer naar de ontdekhoek geweest. Een dag vol proefjes en experimenten waarvan we heel veel hebben geleerd!

Groep 5 is met de andere groep 5 naar het Archeon geweest. Een dagje terug in de tijd! We hebben de geschiedenis doorlopen van de prehistorie tot de Romeinen en een doe-route gedaan in de Middeleeuwen waarbij we zelf kaarsjes en armbandjes mochten maken en ook met een echte pijl en boog mochten boogschieten.

Hieronder een slideshow met een heleboel foto’s van beide excursies! Veel kijkplezier!

Groetjes van alle kids en de juf.               Geschreven op 9 oktober 2017

—————————————————————————————————

Welkom!

Welkom op de pagina van groep 4/5! Een gezellige klas met 24 kinderen! We zijn nog maar net begonnen maar hebben het al heel gezellig samen! We leren veel en werken hard.

We hopen dat u regelmatig eens komt kijken naar onze belevenissen!

Groetjes van de kanjers van groep 4/5 en de juf!

Leuk dat je onze groepspagina bezoekt maar wij hebben nu vakantie.
Na de vakantie zullen we deze pagina weer vullen.

Tot snel en nog een fijne vakantie