Groep 1a

Welkom op de pagina van groep 1a

Dinsdag 10 januari zijn wij van start gegaan met 6 kinderen en inmiddels is de groep gegroeid en zijn we al met 7!
We hebben twee hele leuke eerste dagen gehad, waarin we al veel geleerd hebben. Zo hebben we geleerd hoe we netjes in de rij kunnen staan, hebben we een rondleiding gehad door de school en hebben we onze eigen naamstickers gemaakt voor op onze stoel.

Project ‘Zorgen moet je doen’

In de klas wordt hard gewerkt aan het project ‘Zorgen moet je doen’. Bij ons is er al een echte dokter langs geweest. Ook hebben we sinds vandaag een eigen klassenhond: Kareltje. Wij mogen voor Kareltje zorgen tot aan de zomervakantie.

Dit is Kareltje, onze klassenhond.

Blijdorp

Op vrijdag 31 maart zijn we met alle kleuters en de groepen 4 op excursie naar Blijdorp geweest. Wat een feest! We gingen met zijn allen in de bus en werden door alle papa’s, mama’s, opa’s en oma’s uitgezwaaid. In de dierentuin gingen we in kleine groepjes door het park om de dieren te bekijken, opdrachten te doen van het dieren-doe-pad en lekker te spelen in de speeltuin! Het was heerlijk weer, dus het was op en top genieten!

Koningsdag/juffendag

Vrijdag 21 april vierden we met de hele school Koningsdag en tegelijk vierden de meesters en juffen hun verjaardag. We startten de dag met allemaal leuke spelletjes door de school: sjoelen, ballon hooghouden, ballonnenrace en dansen. Tussendoor konden we lekker genieten van een heerlijke hightea, want van al die spelletjes krijg je natuurlijk berehonger! We hebben ontzettend gesmuld van alle lekkers! ’s Middags na de lunch in de klas vierden juf Willeke en juf Anita hun verjaardag in de klas. Nadat we stoelendans hadden gedaan werden we verrast met een prachtig kunstwerk dat de kinderen in het grootste geheim samen hadden gemaakt. Het is super mooi geworden! De juffen zijn erg blij mee! Aan het eind van de middag was iedereen moe en konden we gelukkig genieten van twee weken meivakantie!