Gymles

We zijn elke vrijdag in de gymzaal te vinden voor onze sportles. Vandaag stonden er drie onderdelen op het programma; balanceren, tikspellen en mikken. We zijn weer heerlijk actief bezig geweest!

Week van de pauzehap

De afgelopen week hebben we mee gedaan aan de week van de pauzehap. Elke dag hebben we het gehad over gezond eten en daarbij werd 3x iets lekkers door Albert Heijn aangeboden. Vrijdag moesten de kinderen zelf iets meenemen en daar zaten bijzondere creaties bij.

We zijn begonnen!

Het schooljaar is een paar weken aan de gang en we zijn de vakantie alweer bijna vergeten! Dat is een goed teken, want het wil zeggen dat we al hard aan het werk zijn geweest. Dit jaar gaan we met 27 kinderen aan de slag samen met meester Michiel en juf Sanne.

De eerste toets van het jaar hebben we al gehad (topografie) en ook met het huiswerk worden we al lekker lastig gevallen. We laten wel zien dat we dat netjes op tijd kunnen inleveren.

In dit jaar zullen we regelmatig een stukje schrijven en ook proberen we wat leuke foto’s te plaatsen.

Groetjes,