Buitenschoolse opvang

Kom spelenderwijs leren bij peuterspeelgroep Kibeo Klipper!

Je peuter is van harte welkom op onze peutergroep in CBS De Ark. Kom dansen en zingen op muziek, spelen in de poppenhoek, treinen bouwen of lekker buitenspelen met de kleuters. Onderwijs en opvang onder één dak, handig voor jou en vertrouwd voor je kind. We hebben een goede samenwerking met de school, waarbij er veel overleg is tussen de pedagogisch medewerkers en de leerkrachten. We doen vaak activiteiten met de kinderen van groep 1, dus de juffen zijn al bekende gezichten voor de peuters.

De peutergroep is voor kinderen van 2 en 3 jaar en is geopend op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 8:30-12:00 uur. Wil je liever op dinsdag gebruikmaken van de opvang, dan horen we dit graag! Je kunt daarvoor contact opnemen met de afdeling Klantrelatie via klantrelatie@kibeo.nl of 0180-617575.

Welkom bij BSO Kibeo Klipper!

Muziek, dans, creativiteit en vooral veel lol! Dat zijn de kenmerken van buitenschoolse opvang Klipper. We hebben juffen die schitterend kunnen tekenen en van een melkpak en wc-rolletje de prachtigste dinosaurussen maken. Maar ook aan muzikaliteit geen gebrek, de gitaar komt regelmatig uit de kast; dan zingen en dansen we erop los! Ook hebben we een tof speelplein, waar we lekker kunnen schommelen, klauteren op het klimrek of balanceren op de evenwichtsbalk. We hebben een poppen-, auto- en bouwhoek, een relaxbank en genoeg materiaal om lekker te kleuren en te knutselen.

‘Wat willen jullie vandaag doen?’

Je zoon of dochter heeft inspraak in de activiteiten van de dag. Willen ze knutselen? Dan gaan we dat doen. Willen ze zingen met de gitaar, dan doen we dat. En soms doen we alles tegelijk! Doet je kind liever iets voor zichzelf? Dat mag natuurlijk ook; BSO is immers vrije tijd.

De BSO is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7:00-8:30 uur voor voorschoolse opvang en van 15:15-18:00 uur voor naschoolse opvang. Wil je liever op woensdag gebruikmaken van de BSO, dan horen we dit graag! Je kunt daarvoor contact opnemen met de afdeling Klantrelatie via klantrelatie@kibeo.nl of 0180-617575.

Nieuwsgierig?

Wil ook vriendjes komen maken op de peutergroep of BSO. Meld je dan nu aan, je mag 2 dagdelen gratis bij ons meespelen.

Liever eerst vrijblijvend bij ons kijken? Dat kan ook . Wij geven je graag een rondleiding. Maak hiervoor een afspraak bij de afdeling Klantrelatie. Mail naar klantrelatie@kibeo.nl of bel: 0180- 617575.