12 december!

Op 12 december gingen de deuren van onze school en van onze klas gewoon open! En we hebben er, mede dankzij enthousiaste ouders, een superleuke en onvergetelijke dag van gemaakt!

De moeder van Noa kwam muziekles geven! Heel leuk! We hebben geleerd over het plezier van muziek, maar ook het verhaal in muziek, verschillende soorten muziek en muziekinstrumenten. We hebben de maat gesprongen, geklapt en geteld, muziek geluisterd en gemaakt!! En nog een beetje lekker bewogen op muziek! Iedereen die het leuk vond mocht even viool spelen! Een mooi, maar moeilijk instrument! Als er dan muziek kwam uit die viool, stralende kinderen!! Zo mooi om al die gezichtjes te zien!

En de vader van Stijn kwam ons vertellen over de politie! Over het uniform van de politie en alles wat een politieman bij zich heeft. De handboeien werden ook nog even getest! Over wat een politie agent allemaal doet. En de kinderen mochten van alles vragen. Er zijn trouwens ook veel kinderen die zelf ook wel politie agent willen worden!! Kortom, het maakte een flinke indruk! Als laatste mochten we ook allemaal even buiten kijken bij een echte politiebus. Alles werd bekeken en uitgelegd, de sirene ging nog even aan en alle kinderen mochten even in de auto zitten en een kogelvrij vest aan! Best zwaar, zo’n vest!

Ouders, super bedankt voor de steun voor ons als leerkrachten en de mooie dag die we de kinderen konden geven!