WELKOM BIJ GROEP 5!

Het schooljaar gaat al erg hard en er is al veel gedaan in onze groep.

Voor de kinderboekenweek hadden we als thema “Dieren”. Ieder groepje mocht een dier uitzoeken waar ze iets over wilden leren. Hier zijn mooie producten als posters en spelletjes uit gekomen. Zo hebben we veel geleerd over verschillende dieren. Daarnaast zijn we nog naar de Kleine Duiker geweest. Hier hebben we een speurtocht gemaakt.

Een aantal kinderen uit onze klas mochten dit jaar alsnog meedoen met het Feyenoord toernooi, omdat het vorig jaar niet door was gegaan. Er werd heel sportief gespeeld en het was reuze gezellig met die goed voetballende moeders, vaders en opa!

We zijn als excursie naar het Archeon geweest. Dit was erg leerzaam en leuk, ondanks dat het in het begin wat regende.

Na een lekkere periode van vakantie zijn we nu weer druk bezig op school.
Het is wel even wennen, al die nieuwe vakken als Biologie, Aardrijkskunde, Geschiedenis en Begrijpend Lezen.

Gelukkig doen we hard ons best en dan gaat het steeds beter.

We mochten ook drie nieuwe leerlingen verwelkomen, namelijk Janne, Wouter en Sem.

Na drie weken zijn zij al helemaal onderdeel van de klas, het is daardoor erg gezellig.

In tweetallen hebben we elkaar getekend, zodat we eens goed naar elkaar moesten kijken. Wat voor kleur haar, kleur ogen en mond heeft iedereen. Zo leerden we elkaar nog beter kennen.