Excursie vogels spotten (1 nov)

We zijn woensdag 1 november naar De Biesbosch geweest. Een geweldige dag, waarin we na een korte uitleg lekker in drie groepen naar buiten zijn gegaan en actief op zoek zijn geweest naar verschillende soorten vogels.

Kinderboekenweek #2 (27 okt)

Deze mooie collage geeft onze samenwerking mooi weer tijdens de kinderboekenweek 2017.

Zelfverdediging met eiland Marlyne (27-okt)

We hebben in de gymzaal een speciale les gehad over zelfverdediging. Na een korte warming up zijn we aan de slag gegaan met verschillende oefeningen; boksen, trappen op een kussen, judo, touwtje springen en stoeien met een bal. Het was mooi om te zien hoe we steeds in wisselende samenstellingen met elkaar bezig zijn geweest.

Kinderboekenweek

We hebben in deze week aandacht gehad voor het onderwerp dieren. Uiteraard hebben we lekker de tijd genomen om te gaan lezen en zelfs een ochtend op een hele ontspannen manier. De laatste middag hebben we in het speellokaal een dierentuin gebouwd met Kapla. Daar konden we gaan genieten van een welverdiende vakantie!

Gymles

We zijn elke vrijdag in de gymzaal te vinden voor onze sportles. Vandaag stonden er drie onderdelen op het programma; balanceren, tikspellen en mikken. We zijn weer heerlijk actief bezig geweest!

Week van de pauzehap

De afgelopen week hebben we mee gedaan aan de week van de pauzehap. Elke dag hebben we het gehad over gezond eten en daarbij werd 3x iets lekkers door Albert Heijn aangeboden. Vrijdag moesten de kinderen zelf iets meenemen en daar zaten bijzondere creaties bij.

We zijn begonnen!

Het schooljaar is een paar weken aan de gang en we zijn de vakantie alweer bijna vergeten! Dat is een goed teken, want het wil zeggen dat we al hard aan het werk zijn geweest. Dit jaar gaan we met 27 kinderen aan de slag samen met meester Michiel en juf Sanne.

De eerste toets van het jaar hebben we al gehad (topografie) en ook met het huiswerk worden we al lekker lastig gevallen. We laten wel zien dat we dat netjes op tijd kunnen inleveren.

In dit jaar zullen we regelmatig een stukje schrijven en ook proberen we wat leuke foto’s te plaatsen.

Groetjes,