Kinderboekenweek in groep 2a

Vorige week zijn we begonnen met de kinderboekenweek. Het thema dit jaar is “vriendschap”. We zijn de week begonnen met een sponsorloop samen met een vriendje of vriendinnetje. Dat ging echt super! De kinderen hebben veel rondjes gelopen en we zijn echt heel erg trots op ze. Verder hebben we geleerd wat er bij vriendschap hoort, hoe je een goed vriendje en vriendinnetje kan zijn, filmpjes gekeken en liedjes gezongen over vriendschap.

Ook hebben we boeken over het thema gelezen en erover gepraat, een wikkel gemaakt voor de flessenpost, een olifantje met 16 vierkantjes gevouwen en gezellig samen buiten gespeeld met onze vriendjes en vriendinnetjes. Kortom een leerzame en gezellige week in het teken van vriendschap. Deze week komen er 2 mama’s voorlezen in de klas. Dat wordt gezellig!

Vriendschappelijke groetjes van juf Diana en juf Clarissa