De Stichting Arkvrienden is opgericht na een oproep van de schoolleiding van CBS De Ark. De schoolleiding gaf aan dat er behoefte was aan extra mogelijkheden om de kinderen ‘iets extra’s buiten het reguliere programma’ mee te geven. Drie enthousiaste vaders hebben deze vraag opgepakt en hebben na geregeld overleg te hebben gehad met de schoolleiding een visie opgesteld waarna de Stichting Arkvrienden is opgericht.

Het doel van de stichting is het leveren van een bijdrage aan het ontwikkelingsperspectief en de inhoudelijke verrijking van het kind. Kortom, de Stichting Arkvrienden maakt het mogelijk op avontuurlijke wijze te helpen bij de ontwikkeling van het kind. Want: de kinderen van vandaag maken de wereld van morgen!

Wilt u meer weten over de stichting of wilt u een donatie geven aan een van de projecten, neem dan een kijkje op de website: www.arkvrienden.nl