Spelenderwijs leren bij peutergroep Kibeo Klipper!

Je peuter (2 en 3 jaar) is van harte welkom op onze peutergroep in CBS De Ark. Kom dansen en zingen op muziek, spelen in de poppenhoek, treinen bouwen of lekker buitenspelen met de kleuters. Onderwijs en opvang onder één dak, handig voor jou en vertrouwd voor je kind. We hebben een goede samenwerking met de school en overleggen veel met de leerkrachten. We doen vaak activiteiten met de kinderen van groep 1, zo leert je kind de kleuterjuf en eventueel toekomstige klasgenootjes kennen.

Bij ons is er voor je kind veel te zien, beleven en ontdekken. Binnen zijn er leuke speelhoeken voor je zoon of dochter en er kan natuurlijk ook altijd geknutseld worden, enorm leuk maar ook goed voor de fijne motoriek! Door van alles uit te proberen en alle nieuwe ontdekkingen en vaardigheden te herhalen, leert jouw kind een heleboel. Buiten kan je kind lekker rennen en samen met vriendjes op avontuur gaan. En jij weet dat je kind bij ons in deskundige en vertrouwde handen is. Ben je benieuwd waar je kind straks misschien eet, speelt en vriendjes maakt? Maak een afspraak voor een rondleiding. We maken graag kennis met je!

Goed om te weten
  • Buiten alle ruimte om te spelen
  • Ligging aan een groot, groen park – middenin een kinderrijke woonwijk
  • We zijn gevestigd in CBS De Ark waarmee we nauw samenwerken
  • Via de ouderportal Mijn Kibeo zie je wat je kind allemaal beleeft en leert

Je peuter op ontdekkingstocht

Je kleine dreumes wordt 2 jaar, je hebt nu een ontdekkende peuter! Peuters worden snel zelfstandiger, zijn nieuwsgierig en spelen graag met leeftijdsgenootjes.

Spelenderwijs leren en groeien
Zoek jij voor je peuter een fijne opvang die geborgenheid en aandacht biedt en jouw kleintje ook voorbereidt op de basisschool? Met peuterstart van Kibeo krijgt je peuter de kans om op onderzoek uit te gaan, ervaringen op te doen en grenzen op te zoeken. Samen met vriendjes en vriendinnetjes leren én groeien ze. Samen met jou zorgen we ervoor dat je peuter zich stap voor stap ontwikkelt tot een kind dat straks klaar is voor de basisschool.

Dagopvang in het kort
  • Ma, wo, do en vr geopend van 8.30 uur tot 12.30 uur
  • 40 weken per jaar
  • Altijd een vertrouwd gezicht voor je kind