sponsorloop/hoepeldans

Wendy KrijgsmanAlgemeen of Social Schools

Op vrijdagmiddag 5 juli hebben we samen met groep 1a de ‘hoepeldans’ gedaan. Dit was een leuk spel wat we onder begeleiding van het ‘zomerfeest comité’ hebben gespeeld. In de weken voorafgaand aan deze activiteit hebben alle Ark-leerlingen de kans gehad om sponsorgeld op te halen om zo met elkaar een mooi bedrag te kunnen doneren aan het goede doel: stichting UnieK. Na afloop van de activiteit kregen we als bedankje van de stichting een bidon en een spinner. Jippie!!
En nu nog twee weken lekker spelen en werken met elkaar voordat de zomervakantie begint. Morgen nemen we afscheid van juf Janneke en vieren we de juffendag. Vrijdag is het speelgoedmiddag en volgende week brengen we ook nog een bezoek aan de Oranjespeeltuin!