Valentijnsdag en een verdiende beloning!

Jennifer DirkseAlgemeen of Social Schools, Groep 4b

Gisteren hebben de kinderen een beloning gekregen omdat het klassendoel was behaald! We hebben met elkaar gewerkt aan de klassenregels, iedereen moest zich weer goed aan deze regels houden en als dat 5 dagen zou lukken dan zouden we dat vieren. En dat is gelukt! Niet 5 dagen achter elkaar, maar uiteindelijk was het zover. Als beloning hebben we de marshmallow challenge gedaan. De opdracht was simpel: bouw een zo hoog mogelijke toren van 20 ongekookte spaghetti stokjes, touw en plakband. De marshmallow moet bovenop het bouwwerk komen en dan moet het geheel blijven staan. Dat was nog niet zo makkelijk! Maar het is de meeste groepjes toch goed gelukt. Dat kunt u op de foto’s zien. De kinderen hebben goed samengewerkt en behalve leuk was het ook heel leerzaam. Want wat is een goede constructie, hoe verstevig ik mijn bouwwerk… Natuurlijk kregen ze allemaal een marshmallow om op te eten en een snoephartje omdat het Valentijnsdag was. We hebben een gezellige middag gehad!