Ik ben Monika Mak, vrouw van Ronald,  moeder van 2 hele lieve dames van 6 en 8, en bonusmoeder van twee leuke meiden van 15 en 18 jaar. En sinds 3 jaar ben ik  kindercoach, het leukste beroep dat er bestaat!

Ik leer kinderen hun kwaliteiten te ontdekken en er voor te zorgen dat ze weer zichzelf kunnen zijn; puur en eigenwijs. Want kinderen verdienen het gelukkig te zijn! Omdat ik ervan overtuigd ben dat iedere ouder het beste voor zijn of haar kind wil, maar dit niet altijd lukt, houd ik een gratis spreekuur op jullie school.

Ik kan iets betekenen voor ouders van kinderen met:

• Weinig zelfvertrouwen/faalangst
  • AD(H)D
  • Rouw bij verlies/scheiding
  • Hooggevoeligheid
  • Concentratieproblemen
  • Heftige emoties/angsten
  • Sociaal emotionele problematiek

Daarnaast kan ik kinderen helpen die gepest worden en kan ik ouders helpen bij opvoedingsproblematiek.

Voor meer informatie:

W-www.kindercoachpraktijkeigenwijz.nl

E-info@kindercoachpraktijkeigenwijz.nl

T- 06-24900781

En onthoud 1 ding: Je mag trots op jezelf zijn, als je langs komt. Want hulp vragen betekent niet dat je faalt, het betekent dat je het niet alleen hoeft te doen!