Veilig leren lezen.

Alle kinderen in groep 3 hebben een eigen login voor Basispoort en kunnen zo werken met de software van “Veilig Leren Lezen” en vanaf kern 6 met “Leesturbo”.

thuis.basispoort.nl

Bovenbouw

Alle kinderen in de bovenbouw hebben een eigen login voor Cool via cloudwise-sso.appspot.com dit is een online omgeving waar alle programma’s voor de kinderen al klaar staan. Zo kunnen de leerlingen thuis werken in de drive omgeving en met de software die voor hun open staat. Dit ziet er hetzelfde uit als op school. Denk hierbij aan tekstverwerking programma’s, presentatie tools, software, driveomgeving en de email.  Dit is erg handig voor het maken van werkstukken, presentaties en spreekbeurten, want op deze manier is het thuis en op school toegankelijk.

Oefenweb

Daarnaast is het ook mogelijk om te werken met oefenweb via login.oefenweb.nl

De groepen 1 t/m 8 kunnen werken in “Rekentuin”.

De groepen 1 en 2 kunnen ook werken in “Taalzee”.