Spelenderwijs leren bij peutergroep Kibeo Klipper!

Je peuter (2 en 3 jaar) is van harte welkom op onze peutergroep in CBS De Ark. Kom dansen en zingen op muziek, spelen in de poppenhoek, treinen bouwen of lekker buitenspelen met de kleuters. Onderwijs en opvang onder één dak, handig voor jou en vertrouwd voor je kind. We hebben een goede samenwerking met de school, waarbij er veel overleg is tussen de pedagogisch medewerkers en de leerkrachten. We doen vaak activiteiten met de kinderen van groep 1, dus de juffen zijn al bekende gezichten voor de peuters.

Je kindje kan elke maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 8.30-14.00 uur komen spelen. Wil je liever op dinsdag gebruik maken van de opvang, dan horen we dit graag! Je kunt daarvoor contact opnemen met de afdeling Klantrelatie via klantrelatie@kibeo.nl of 0113-760 250

Welkom bij BSO Kibeo Klipper!

Spel, muziek en dans, creativiteit en vooral veel lol! Dat zijn de kenmerken van buitenschoolse opvang Klipper. Onze pedagogisch medewerkers staan klaar voor je kind om samen te tekenen en van een melkpak en wc-rolletje de prachtigste dinosaurussen maken. Spellen worden in allerlei vormen aangeboden; sportactiviteiten buiten of in de gymzaal, gezellige gezelschapsspellen en in de vorm van toneel. Muziek en dans komt daar ook aan te pas. En hoe leuk is het dat je kind samen met vriendjes en vriendinnetjes dit alles mag tonen tijdens een georganiseerd optreden op de locatie!

We hebben een tof speelplein, waar je kind lekker kan schommelen, klauteren op het klimrek of balanceren op de evenwichtsbalk. We hebben een poppen-, auto- en bouwhoek, een relaxbank en genoeg materiaal om lekker te kleuren en te knutselen.

Je zoon of dochter heeft inspraak in de activiteiten van de dag. Wil hij of zij knutselen? Of een balspel doen? Dan doen we dat. En soms doen we alles tegelijk! Doet je kind liever iets voor zichzelf? Dat mag natuurlijk ook; BSO is immers vrije tijd.

De BSO is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Wij verzorgen de voor- en naschoolse opvang.

Wil je liever op woensdag gebruikmaken van de BSO, dan horen we dit graag! Je kunt daarvoor contact opnemen met de afdeling Klantrelatie via klantrelatie@kibeo.nl of 0113-760 250.

Nieuwsgierig?

Wij geven jou en je kind graag een rondleiding. Maak hiervoor een afspraak bij de afdeling Klantrelatie. Mail naar klantrelatie@kibeo.nl of bel: 0113-760 250

Bekijk alle informatie onze site: www.kibeo.nl/vestigingen/barendrecht/kibeo-klipper-barendrecht