Spelenderwijs leren bij peutergroep Kibeo Klipper!

Je peuter (2 en 3 jaar) is van harte welkom op onze peutergroep in CBS De Ark. Kom dansen en zingen op muziek, spelen in de poppenhoek, treinen bouwen of lekker buitenspelen met de kleuters. Onderwijs en opvang onder één dak, handig voor jou en vertrouwd voor je kind. We hebben een goede samenwerking met de school en overleggen veel met de leerkrachten. We doen vaak activiteiten met de kinderen van groep 1, zo leert je kind de kleuterjuf en eventueel toekomstige klasgenootjes kennen.

Welkom bij BSO Kibeo Klipper!
Spel, muziek en dans, creativiteit en vooral veel plezier! Dat zijn de kenmerken van de buitenschoolse opvang (BSO) bij Kibeo Klipper. Onze pedagogisch medewerkers staan klaar voor je kind om samen te tekenen en van een melkpak en wc-rolletje de prachtigste dinosaurussen maken. Je zoon of dochter kan schommelen, klauteren op het klimrek of balanceren op de evenwichtsbalk op het gave schoolplein. Verder organiseren we sportactiviteiten buiten of in de gymzaal, maken samen muziek, spelen toneel en nog veel meer!

Meer informatie of inschrijven
Kijk voor alle opvangmogelijkheden op de website van Kibeo of neem contact op met vestigingsmanager Aletta Antzoulatos-Borgstein via a.borgstein@kibeo.nl. Zij helpt je graag verder. Je kind direct inschrijven doe je hier. Dat is handig én snel!