zomerfeest en juffendag

Anita VreeAlgemeen of Social Schools

Vrijdag 5 juli hadden we ons jaarlijkse zomerfeest op school. We startten met de hoepeldans, een soort stoelendans, maar dan met hoepels. In de weken daarvoor konden de kinderen sponsorgeld ophalen voor de stichting Uniek. Esther werd nog in het zonnetje gezet, omdat ze het meeste geld had opgehaald! Na afloop van de hoepeldans kregen alle kinderen als bedankje van de stichting een bidon en een spinner. Later in de middag ging het feest verder op het plein met allerlei oud-Hollandse spelletjes en een zeepbaan. De dag werd afgesloten met een bingo waar Mijntje nog in de prijzen viel!

Gisteren was het alweer feest! Juffendag! Wat zijn we weer verwend door de kinderen! ’s Morgens gingen we met zijn allen lekker spelen in de Oranjespeeltuin en ’s middags werden de juffen vrolijk toegezongen door de kinderen en mochten ze de cadeautjes uitpakken. Daarna mochten de kinderen heerlijk spelen en hebben we eierkoeken versierd en opgegeten. Dat was smullen!